Activitats familiars

Els pessebres de Cornellà

Visita de pessebres de Cornellà de Llobregat.

A l’Agenda de Nadal apareixen tres naixements que es poden visitar aquests dies. Tots tenen entrada lliure i és una activitat molt tradicional d’aquests dies.

Una de les activitats que us vam proposar fer en el calendari d’advent personalitzat era visitar els pessebres de la ciutat. De fet, aquesta era la proposta del dilluns 18 de desembre, però realment es pot realitzar en qualsevol altre moment i, fins i tot, en tongades. Si us interessa aquesta cita, aquests són els pessebres disponibles a la nostra ciutat:

  • Pessebre de l’Hermandad de Nuestra Señora del Rocío: està situat en el local de la parròquia de Sant Miquel i cada any incorpora un material del Naixement elaborat amb material reciclat.
  • Pessebre de l’església de Santa Maria: aquest és el més tradicional de tots els existents a la ciutat i ocupa l’entrada de la parròquia. Es pot visitar de dilluns a diumenge, de 10 a 21 h, fins al 3 de febrer.
  • Pessebre del Centre Cultural Recreatiu Extremeño ‘La Segarra’: elaborat pel soci de l’entitat Pepe Rodríguez. Es podrà visitar de dilluns a divendres, de 18.30 a 20 h, fins al 22 de desembre, en la seu de l’associació, situada en el carrer de la Segarra s/n.

Visitar els pessebres de la ciutat és una de les activitats més tradicionals d’aquestes dates, la majoria, pròpia de les esglésies i de les parròquies de la nostra localitat, però també s’hi sumen entitats tradicionals.

A la llista, s’ha de sumar el de la plaça de Catalunya, de l’artista cornellanenc Jordi Rocosa. Aquest és el més naixement més abstracte dels locals i es pot visitar durant totes les festes, sense limitació horària perquè està a l’aire lliure.

Deixa un comentari