Arts escèniques

Els propers espectacles

Molts espectacles culturals a la recta final de febrer a Cornellà de Llobregat.

Dos espectacles familiars, dos obres de teatre i 3 concerts són les propostes culturals dels propers dies a Cornellà. Aquestes obren formen part de la programació del Cornellà Escènica i tenen descomptes especials per compra anticipada.

La programació del Cornellà Escènica continua amb una àmplia oferta de propostes variats aquests dies, entre finals de febrer i inicis de març. En total, són 7 espectacles, dels quals, 3 es representen a L’Auditori de Cornellà, altres 3 es podran gaudir a la Sala Ramon Romagosa i el darrer es farà a la Sala Padró.

Aquest cap de setmana, la Sala Ramon Romagosa acull el concert d’Strad, El Violinista Rebel i l’espectacle familiar “Cuida’l”, per a infants a partir de 3 anys.

Strad presenta el seu darrer treball, titulat ‘Luces, cámaras y acción’. Un espectacle únic que combina música de cinema, bandes sonores i temes propis, tot això amb una sorprenent i potent posada en escena. Els assistents podran gaudir amb les bandes sonores de les pel·lícules Mamma mia o Pirates del Carib. El músic fa un gir als instruments clàssics i els apropa al públic a través de l’espectacle.

Les entrades ja estan disponibles per 5’95 euros, però, com sempre, si es fa compra anticipada, es poden aplicar descomptes de fins al 20%.

Dins de la programació familiar del Cornellà Escènica d’aquesta temporada d’hivern, el diumenge 25 de febrer, es presenta l’obra titulada “Cuida’l”, a la Sala Ramon Romagosa. Aquest és un espectacle pensat per a infants a partir dels 3 anys que, a través de la música, llums i diferents elements visuals, endinsa l’espectador en un món imaginari que atrapa des del primer moment.

Les entrades ja estan disponibles per 5’95 euros, però, com sempre, si es fa compra anticipada, us podeu beneficiar de descomptes especials. De fet, recordem que l’Ajuntament de Cornellà ha incorporat un descompte del 10% per a aquelles famílies amb el carnet de nombroses o de monoparentals. A més, aquest espectacle està inclòs en la programació Apropa Cultura, per garantir l’accés a la cultura entre els col·lectius vulnerables.

L’Auditori acull també el diumenge 25 de febrer, a les 19 h, l’obra de teatre titulada “Uppgivenhet” (‘resignación’ en sueco). És la història de germans orfes que arriben a Estocolm escapant-se d’un ambient de postguerra per trobar una vida millor, en la qual l’odi no hi tingui lloc. Una trama amb un repartiment espectacular, amb la Diana Gómez (Valeria en la popular sèrie de Netflix titulada amb el seu nom), el Marc Tarrida, el Pau Escobar i el Biel Castaño.

Les entrades tenen un preu de taquilla de 27 euros i, si es compren de manera anticipada, en costen 25.

I el mes de març comença amb quatre espectacles variats. El divendres 1 de març, L’Auditori aposta per una obra emergent titulada “El jovencito Frankenstein, el musical que no vols veure”. Començarà a les 20 h i és una adaptació teatral basada en el guió de Mel Brooks i Gene Wilder del 1974, de l’obra de Mary Shelley “Frankenstein”.  El jove doctor vol crear el seu propi monstre, ajudat per la mestressa de claus Frau Blücher i pel geperut Igor.

Les entrades ja estan disponibles per 15 euros, i si es fa compra anticipada, per 13 euros.

L’endemà, dissabte 2 de març, a les 20 h també, la Sala Ramon Romagosa ens transportarà al bell país de Portugal a través dels fados de Névoa. La cantant catalana Núria Piferrer, coneguda en el món artístic per Névoa, ret un homenatge a Amália Rodrigues acompanyada d’un autèntic prestidigitador de les cordes com és Vicenç Solsona.

Les entrades ja estan disponibles i tenen un preu a partir d’11’85 euros, que si es compren de manera anticipada pot tenir descomptes de fins al 20%.

Paral·lelament al concert de Névoa, L’Auditori presenta el concert d’Inés Issel amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Presentaran Estaciones Porteñas, quatre composicions de tango que descriuen les estacions de l’any a Buenos Aires.

Les entrades tenen un preu de 20 euros, 18 si es fa de manera anticipada.

I el primer cap de setmana de març finalitza amb un espectacle musical i familiar el diumenge 3 de març, a les 12 h, a la Sala Padró. ‘La different orquestra’ amb l’Always Drinking Marching Band és una banda que, sobtadament, perd tots els músics just abans del concert, però com que el carrer està ple d’artistes anònims, trobaran una fàcil solució!

L’entrada té un preu de 5’95 euros, però si es fa de manera anticipada, es poden aplicar descomptes de fins al 20%.

Deixa un comentari