Arts escèniques

Concurs de teatre amateur

Continua el concurs de teatre amateur de Cornellà de Llobregat.

Del 18 de febrer fins al 14 d’abril, passaran pels escenaris de l’Orfeó Catalònia i del Patronat Cultural i Recreatiu sis companyies de teatre amateur d’arreu de Catalunya, disposades a endur-se un dels nombrosos premis d’aquest certamen. Tos els espectacles comencen a les 18 h i les entrades tenen un preu de 5 euros.

Ha començat una nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà “Premi Joaquim Vilà i Folch”. És un certamen que se celebra cada dos anys i que està impulsat per les entitats Orfeó Catalònia i pel Patronat Cultural i Recreatiu, i que compta amb la participació de les seves respectives companyies de teatre, que són Triangle Teatre i Catalònia Teatre. De fet, aquestes dues companyies són les responsables de tancar el certamen, amb dues representacions fora de concurs els dies 7 i 14 d’abril.

‘Crònica d’una esperança’, la primera representació del concurs d’enguany.

Cada diumenge des del 18 de febrer i fins al 24 de març, el Patronat Cultural i Recreatiu i l’Orfeó Catalònia s’alternaran com a escenari d’una de les obres del concurs. A més, les dues companyies organitzadores, Triangle Teatre i Catalònia Teatre, tancaran el certamen, amb les seves representacions fora de concurs els dies 7 i 14 d’abril.

El darrer dia del concurs, el 14 d’abril, es donaran a conèixer els premis, alguns dels quals decideix el jurat i d’altres els tria el públic assistent. La varietat de guardons és molt variada, des del premi al millor actor i actriu principal, a millor direcció o producció.

A través dels següents enllaços, podreu conèixer més detalls de cada obra i comprar les entrades per assistir-hi, per un preu de 5 euros. També hi ha un abonament especial per assistir a totes les obres.

L’objectiu del certamen és difondre i gaudir de les representacions de sis grups de teatre amateur (grups de teatre no professionals), seleccionats d’entre totes les propostes presentades al certamen i d’arreu de Catalunya. Enguany, les companyies seleccionades són procedents de Sant Feliu de Codines, Centelles, Olot i Terrassa.

Deixa un comentari