Activitats familiars

L’enterrament de la sardina

Enterrament sardina a Cornellà de Llobregat.

Els actes de celebració de carnaval finalitzen aquest dimecres 14 de febrer, amb la festa del Judici Final, també conegut popularment per l’enterrament de la sardina. Es farà a la plaça de Sant Ildefons, a partir de les 17.20 h.

Després de la festassa d’aquest cap de setmana en què us donem les gràcies pel vostre suport i per la vostra participació, les celebracions locals del carnaval finalitzen aquest dimecres 14 de febrer, amb la festa del Judici final.

Enterrament de la sardina a Cornellà de Llobregat.

És una cerimònia molt poc seriosa en què el rei Carnestoltes és jutjat pels excessos comesos durant la festa del carnaval i en què, molt probablement, serà condemnat i, posteriorment, enterrat en forma de sardina…

Els assistents hauran de portar la seva sardina per enterrar-la. És una imatge que es lliura entre les escoles del municipi perquè els estudiants la pintin i, després, la portin a la festa. Però si els vostres fills/es estan escolaritzats fora del municipi, aquí us adjuntem el dibuix perquè l’imprimiu a casa i el pinteu. No us oblideu de portar la sardina a la festa del dimecres!

Per tant, és una festa que els més petits no es poden perdre en sortir de l’escola –i, si no teniu plans per aquest Sant Valentí, doncs també és una bona manera de passar el 14 de febrer-. La celebració començarà a les 17.20 h, a la plaça de Sant Ildefons, amb l’animació de la companyia Ai, Carai! Amb el seu espectacle ‘Visca el carnaval’, hi haurà música i ball per moure l’esquelet!

Deixa un comentari