Exposicions i més

Embolicar amb materials reciclats

Taller embolicar sense residus. Cornellà de Llobregat, Centre Cívics.

El Centre Cívic de Sant Ildefons organitza un taller sobre tècniques per embolicar sense residus, el dimecres 13 de desembre, a partir de les 18.30. És gratuït.

Cada vegada són més les persones que es preocupen per la reducció de residus, sobretot quan arriben aquestes dates en què regalem i comprem tantes coses que porten embolcalls de plàstics.

I com és un tema que preocupa i que, a més, s’ha posat de moda, els centres cívics s’han fet ressò d’aquesta necessitat i ofereixen cursos i tallers sobre aquesta tècnica ecologista. Aquest és el cas del Centre Cívic de Sant Ildefons, que el dimecres 13 de desembre, de 18.30 a 20 h, organitza un taller GRATUÏT titulat ‘Emboliquem amb materials reciclats’.

Per assistir, no cal fer res, tot i que si us voleu assegurar tenir places disponibles, podeu confirmar la vostra assistència a través del correu electrònic ccsildefons@aj-cornella.cat, per telèfon al 93 375 63 29 o presencialment, en el mateix Centre Cívic situat al carrer de la Gerdera, sense número (darrere del CAP Sant Ildefons).

Aquest curs està pensat per a un públic adult, tot i que si voleu anar acompanyats d’un infant amb destresa i ganes de practicar, també ho podeu fer.

Com dèiem, reduir residus en els regals de Nadal o a la compra és un tema que cada vegada preocupa a més cornellanencs i cornellanenques. Un tema del qual hi ha moltes persones conscienciades que busquen mecanismes per reduir aquest tipus de residus. De fet, hi ha diferents tècniques que youtubers o influencers publiquen per tenir material gràfic per aplicar-les a la nostra vida quotidiana. Aquí adjuntem un exemple de bona praxi.

També podeu fer servir teles o mocadors que poden ser, fins i tot, un regal extra! Si poseu a la pràctica aquestes tècniques, us poden ajudar els més petits i passar una divertida tarda de manualitats.

Deixa un comentari