Activitats familiars

Darrers dies de la Fira Infantil

Torna la Fira Infantil de Cornellà de Llobregat, activitat familiar, a la Fira de Cornellà.

El Saló Infantil estarà disponible per al públic general, del 21 al 31 de desembre. Els dies 18, 19 i 20 de desembre, acollirà 3.200 escolars per gaudir de les instal·lacions, que tornen al recinte firal.

Des del dijous 21 de desembre i fins a Cap d’Any, el recinte firal de Cornellà acull la Fira Infantil. Després dels anys de la Covid, que es va ubicar al Parc Esportiu Llobregat (perquè el Campament Oriental es va instal·lar a la Fira de Cornellà amb reserva d’entrada per reduir aforaments per seguretat sanitària), enguany torna al seu espai habitual.

La Fira Infantil està pensada per a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb activitats diverses dividides per zones: llits elàstics, castells inflables, atraccions firals, rocòdrom… però també un munt de disciplines esportives per gaudir de l’esport en companyia dels amics jugant a futbol sala, mini futbol, tenis taula, escacs, bàsquet o tenis, entre altres.

Els més creatius podran desenvolupar la seva imaginació amb un munt de propostes. El saló ofereix tallers de pintures a l’oli, macramé, maquillatge, manualitats… També hi ha jocs de taula, així com el joc amb portes reciclades que cada any és aclamat per molts dels visitants. I els més cantaires podran tornar a gaudir del karaoke, que l’any passat va ser tot un èxit!

També s’han programat diverses activitats de forma puntual en el marc de la Fira Infantil de Nadal. De 21 al 24 de desembre, els nens i nenes podran participar en el taller de les 3P organitzat per El Periódico de Catalunya.

En la zona exterior, en la plaça de la fira, els dies 23 i 30 de desembre tindrà lloc una exhibició de gossos policia, a càrrec de la Unitat Canina de la Guàrdia Urbana de Cornellà. I els dies 27 i 28 de desembre, la policia local muntarà un circuit amb motos del cos de policia.

Aquest any, el Saló suma 30 edicions i és una de les fires més veteranes de la zona metropolitana que s’organitza per oferir una alternativa d’oci nadalenc entre els més petits durant les seves vacances de Nadal.

A la Fira Infantil de Cornellà no es paga per infant, sinó per unitat familiar i els adults no han de pagar tiquet. D’aquesta manera, les tarifes són les següents:

Família amb un menor: 8 euros

Família amb dos menors: 13 euros

Família amb tres menors: 16 euros

Deixa un comentari