Activitats familiars

Escola de Castells

Els Castellers de Cornellà han recuperat els assajos i conviden a tothom a participar per incorporar-se en aquesta nova temporada. Per aconseguir-ho i arribar als més petits, es durà a terme l’Escola de Castells, una activitat lúdica per divulgar l’esperit i l’essència castellera entre els nens i les nenes.

Primera sessió de l’Escola de Castells. Fotografia del perfil d’Instagram dels Castellers de Cornellà.

Es tracta d’una activitat nova que des del Què Fer a Cornellà ja vam anunciar la setmana passada a través de les nostres xarxes socials. L’Escola de Castells va començar el divendres 16 de febrer, però es portarà a terme els propers tres divendres (els dies 23 de febrer, i l’1 i 8 de març) una mica abans de cada assaig. En concret, l’horari d’aquesta Escola serà de 19 a 20 h. És una activitat gratuïta, lúdica i participativa, que servirà per donar a conèixer el local dels Castellers i per ensenyar també l’ànima d’un Camisa Lila.

Després, es durà a terme l’assaig general dels castellers, en el qual participen els membres adults, però que aquests dies també és obert a la població de Cornellà que estigui interessada en sumar-s’hi a la colla.

Fotografia publicada en el perfil d’Instagram dels Castellers de Cornellà del primer dia d’Escola de Castells.

Recordem que els Castellers de Cornellà han tancat una temporada d’escàndol, en la qual van recuperar el seu tradicional 4d8. L’esperit dels Camises Lila està més fort que mai i necessiten més suport, de més persones, per ampliar la seva pinya.

Les persones interessades es poden apropar al local dels Castellers, situat a La Caldereria, al carrer de Lluís Muntades (darrere del Lidl), tots els dimecres, a partir de les 19.30 h; i els divendres, a partir de les 20 h.

Deixa un comentari