Arts escèniques

Comença març amb cultura

Comença març amb cultura a Cornellà de Llobregat.

Un espectacle musical i familiar, una obra de teatre i dos concerts són les propostes culturals dels propers dies a Cornellà. Aquestes obres formen part de la programació del Cornellà Escènica i tenen descomptes especials per compra anticipada.

La programació del Cornellà Escènica continua amb una àmplia oferta de propostes variats aquests dies, entre finals de febrer i inicis de març. En total, són 4 espectacles, dels quals, 2 es representen a L’Auditori de Cornellà, un altre es podrà gaudir a la Sala Ramon Romagosa i el darrer es farà a la Sala Padró.

I el mes de març comença amb quatre espectacles variats. El divendres 1 de març, L’Auditori aposta per una obra emergent titulada “El jovencito Frankenstein, el musical que no vols veure”. Començarà a les 20 h i és una adaptació teatral basada en el guió de Mel Brooks i Gene Wilder del 1974, de l’obra de Mary Shelley “Frankenstein”.  El jove doctor vol crear el seu propi monstre, ajudat per la mestressa de claus Frau Blücher i pel geperut Igor.

Les entrades ja estan disponibles per 15 euros, i si es fa compra anticipada, per 13 euros.

L’endemà, dissabte 2 de març, a les 20 h també, la Sala Ramon Romagosa ens transportarà al bell país de Portugal a través dels fados de Névoa. La cantant catalana Núria Piferrer, coneguda en el món artístic per Névoa, ret un homenatge a Amália Rodrigues acompanyada d’un autèntic prestidigitador de les cordes com és Vicenç Solsona.

Les entrades ja estan disponibles i tenen un preu a partir d’11’85 euros, que si es compren de manera anticipada pot tenir descomptes de fins al 20%.

Paral·lelament al concert de Névoa, L’Auditori presenta el concert d’Inés Issel amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Presentaran Estaciones Porteñas, quatre composicions de tango que descriuen les estacions de l’any a Buenos Aires.

Les entrades tenen un preu de 20 euros, 18 si es fa de manera anticipada.

I el primer cap de setmana de març finalitza amb un espectacle musical i familiar el diumenge 3 de març, a les 12 h, a la Sala Padró. ‘La different orquestra’ amb l’Always Drinking Marching Band és una banda que, sobtadament, perd tots els músics just abans del concert, però com que el carrer està ple d’artistes anònims, trobaran una fàcil solució!

L’entrada té un preu de 5’95 euros, però si es fa de manera anticipada, es poden aplicar descomptes de fins al 20%.

Deixa un comentari