Arts escèniques Música Teatre i arts Teatre i dansa

Tribut a QUEEN amb Momo i dansa, aquest divendres al parc de Can Mercader!

Aquest divendres 22 de juliol, a partir de les 21 h, el parc de Can Mercader acollirà una nit dedicada a la música i a la dansa, primer, amb l’espectacle Migrare i després, a les 22 h, amb el concert tribut a Queen ‘MOMO’. Les dues actuacions són totalment gratuïtes i formen part de la programació Nits d’Estiu’22.

De mica en mica, juliol es va acabant i amb ell també la programació de les Nits d’Estiu’22. Un dels plats forts de la programació d’aquest any és aquest divendres, amb un espectacle de dansa titulat Migrare. Començarà a les 21 h, al parc de Can Mercader, i és una representació molt recomanable sobre la realitat de les dones migrants.

Una hora més tard, però en el mateix parc, començarà el tribut a la banda liderada per Freddie Mercury. ‘MOMO’ és un dels millors tributs a Queen de l’actualitat i és totalment gratuït.

Les dues cites són propostes interessants per començar el cap de setmana amb música i amb rerefons social. A més de la qualitat de les cites culturals, també cal destacar la màgia del seu entorn. El parc de Can Mercader és un dels escenaris naturals més macos de la ciutat per gaudir de les nits d’estiu, a la fresca i amb la millor de les companyies. Us recomanen anotar la cita d’aquest divendres a les vostres agendes!

Deixa un comentari