Festival i fires

SANIL DE SOUND, el primer festival de cultura urbana, aquest divendres, a la pl. de Sant Ildefons

La plaça de Sant Ildefons acull la primera edició de SANIL DE SOUND, un festival de cultura urbana que agrupa concerts, tallers per a totes les edats i exhibicions de dansa i de muralisme. Es portarà a terme aquest divendres 22 de juliol, a partir de les 18 h.

Després de la bona acollida de totes les activitats que es porten a terme al barri de Sant Ildefons, com ara les activitats dinamitzades durant els caps de setmana en els carrers tancats o el St Ildephon’s Festival, la ciutadania s’ha quedat amb ganes de més activitats populars a l’aire lliure i fruit d’aquesta demanda i de les ganes de passar una bona estona amb els veïns i les veïnes de Sant Ildefons, neix aquest festival, que forma part de la programació de les Nits d’Estiu ’22.

Sanil de Sound és la primera edició d’un Festival de cultura urbana amb una mirada comunitària que agrupa concerts, tallers per a tots els públics i exhibicions de dansa urbana i muralisme. Aquest acte l’organitzen joves i artistes del barri de Sant Ildefons, en col·laboració amb l’Associació Llobregat Block Party, el Pla Director Sant Ildefons i el mateix Ajuntament de Cornellà.

Per tant, si voleu gaudir d’una bona tarda, us animem a assistir a aquest festival i ballar les diferents danses urbanes que es proposin. L’estiu està per gaudir-lo i si és a l’aire lliure, encara millor!

Deixa un comentari