Festival i fires

Espectacle i animació a les festes d’Almeda

Aquest cap de setmana el barri d’Almeda concentra els actes principals de la seva festa major amb un munt de propostes.

Un any més les associacions i entitats del barri han preparat un ampli programa amb propostes musicals per ballar i divertir-se a les nits i activitats familiars per als més petits. Algunes ja s’han realitzat durant els darrers dies, però aquest cap de setmana concentra els actes principals. La majoria tenen lloc a la plaça d’Almeda la Vella.

 

Divendres, tots els veïns estan citats a un sopar popular, a l’entrega de premis dels diversos campionats esportiu i a la Nit de Varietats, que començarà a les 22.30 i inclourà actuacions d’un transformista, d’un mag, d’un monologuista i una sessió de DJ.

Dissabte començarà amb una festa infantilque inclourà jocs i tallers relacionats amb la natura i l’aigua, en aquest cas serà al carrer Salvador Dalí a partir de les 11.30 h, i amb l’actuació final de Jaume Ibars a les 13.00 hores.

La tarda de dissabte hi ha programades diverses activitats al parc de Can Mercader: al rocòdrom (a partir de les 18.30 h) i a la pista de cotxes de control remot (19.30 h), per a cabar de nou a la plaça d’Almeda la Vella amb ball de revetlla amenitzat per l’orquestra Huracán.

Diumenge, les activitats són al vespre: festa infantil a partir de les 18.30 hores, amb Festa Holi i ball de l’escuma a partir de les 19.30 h. Com a cloenda, un recital d’havaneres al costat del casal d’avis (19.30 h) i el correfoc (22.00 h).

Deixa un comentari