Activitats familiars Exposicions i més

Espectacle familiar a la Marta Mata

Activitats infantils a les biblioteques de Cornellà de Llobregat.

Aquesta setmana, hi ha una activitat familiar per commemorar els 100 anys del naixement de l’escriptor Josep Vallverdú. Serà dimecres 14 de juny, a les 18 h, a la Biblioteca Marta Mata.

Els cinc equipaments de Cornellà desenvolupen una programació amb 14 activitats per destacar dies importants de la cultura. Es tracta d’una iniciativa nova per al públic jove i adult, pensat per recordar dies destacats de la literatura i de la cultura. Sota el títol “Avui fa…”, la Xarxa de Biblioteques de Cornellà ha programat un calendari d’efemèrides que començà l’11 de maig i que finalitzarà el 13 de desembre.

100 anys del naixement de Josep Vallverdú – espectacle familiar

Dins d’aquesta programació, aquest dimecres 14 de juny, a les 18 h, a la Biblioteca Marta Mata, se celebra el 100è aniversari de Josep Vallverdú. Es tracta del conegut narrador, poeta, dramaturg i assagista de reconeguda trajectòria en la literatura infantil catalana. “El venedor de peixos”, “Rovelló” o “Un cavall contra Roma” són alguns dels seus títols. I quina millor manera de celebrar el que seria el seu centè aniversari que un espectacle musical? La companyia Bambadaboom ens ofereix un viatge literari i musical per les obres de Vallverdú. Aquest està pensat per a infants a partir dels 6 anys i és totalment gratuït.

75 anys del naixement de William Gibson – per al públic adult

I la darrera cita d’aquesta programació abans de l’aturada per les vacances d’estiu serà el dilluns 19 de juny, a les 18.30 h, a la Biblioteca Clara Campoamor. Serà la commemoració del 75è aniversari de William Gibson, escriptor de ciència-ficció. Per celebrar-ho, es farà una narració dels seus contes, considerat per a molts el pare del cyberpunk. És una proposta gratuïta a càrrec d’Inés Macpherson.

La programació és variada i cadascun dels dies que es destaquen presenten una proposta diferent. Les cinc biblioteques participen d’aquesta iniciativa i entre les efemèrides que se celebren, trobem el 150è aniversari de “La volta al món en 80 dies” (el 13 de desembre) o el 550è aniversari del naixement de Copèrnic (el 16 d’octubre).

Trobareu tota la informació detallada d’aquesta programació al web de les biblioteques.

Deixa un comentari