Activitats familiars Esports i aire lliure

Piscines exteriors obertes!

Obren les piscines exteriors de Cornellà de Llobregat.

El Parc Esportiu Llobregat i el Complex Can Mercader obren les seves piscines exteriors del 19 de juny al 3 de setembre.

Les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat (PELL) i del Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader es preparen per a la temporada d’estiu. Per aquesta raó, el proper dilluns 19 de juny, quan els escolars estiguin a punt de finalitzar el curs, obriran les portes per refrescar-nos i fer més suportables les altes temperatures de l’estiu.

El seu horari serà, de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.15 h, fins al 3 de setembre.

El PELL ofereix una original piscina exterior amb gran extensió de platja ideal per prendre el sol, descansar i gaudir a l’aire lliure. En el cas de Can Mercader, la piscina exterior de 50 metres es complementa amb una més reduïda per als més petits, que també té una superfície de platja àmplia. Ambdues instal·lacions tenen zona d’aparcament exterior, de fàcil accés i ben comunicades.

Les entrades es podran reservar a través d’aquesta pàgina web, però també in situ en les taquilles. Hi ha diferents tipus de tarifes: entrades puntuals, abonaments de 10 ó 20 usos, descomptes per a persones a partir dels 60 anys i per als infants d’entre 6 i 15 anys, o, fins i tot, una entrada exprés que dona accés a les piscines de 17 a 19.15 h (2,26 €).

Així, un any més, les piscines exteriors de Cornellà tornaran a convertir-se en focus d’atracció per passar un estiu refrescant. Durant el mes de juliol, també acollen esplais i casals d’estiu que veuen en el PELL i en Can Mercader un lloc ideal per portar nens i nenes i gaudir de les vacances escolars sense necessitat de sortir de la ciutat.

Deixa un comentari