Activitats familiars Corpus (Festa major) Espectacles de carrer

Esports, tradició, música i molt més al cap de setmana abans de Corpus

La ciutat s’omple d’activitats al juny amb les propostes que moltes entitats tenen preparades per al principis del mes de juny, just abans de la gran festa del Corpus. Dissabte 11 i diumenge 12 de juny, haureu d’estar molt atents perquè comença una bateria de propostes per a tots els gustos i amb diferent temàtica.

Can Corts Festival

Dissabte, a les 8h a l’espai esportiu Sant Ildefons tindrem el tradicional torneig de handbol i també un mercat de Segona mà a la plaça de Sant Ildefons. Tindrem la 4A. Fira Animalista a la plaça de Catalunya i entre les 11 i les 13.30h a Can Corts podrem gaudir d’un festival musical organitzat per la Societat Coral la Unió amb tallers musicals i l’acompanyament de la Xaranga Sarau. Per la tarda, el parc de Can Corts acollirà entre les 15-3′ i les 21h amb música i activitats familiars, un Festival Somfònic amb alumnes de la Unió Tallers Musicals i la Cornellà Band, per acabar amb el ritme de la Banda ‘Hand Solo’.

Dissabte, el CEIJ Mowgli farà una festa de celebració del 50è aniversari a la plaá Josep Tarradellas, a partir de les 17h. A les 21 hores s’organitzara la 11a. CAMINADA DE LA LLUNA, una caminada de 10km al voltant de la ribera del riu.

Continuaran les activitats de les jugateques, el diumenge als parcs de Can Mercader i  al del Canal de la Infanta. Tindrem també diumenge la XIX Festa de la primavera i matinades de grallers i timbalers, entre moltes altres activitats.

Per saber totes les activitats podeu consultar al programa de CORPUS ’22

Deixa un comentari