Esports i aire lliure

Èxit de participació a les activitats de les Nits d’Estiu!

La programació de les Nits d’Estiu finalitza aquesta setmana amb un èxit de participació. La ciutadania ha mostrat les seves ganes de sortir al carrer i aprofitar els espais a l’aire lliure de la ciutat per gaudir de les propostes culturals. La programació de les Nits d’Estiu va començar el 2 de juliol amb el St Ildephon’s Festival i des d’aleshores, s’han desenvolupat més d’una vintena de propostes culturals a l’aire lliure.

Els escenaris d’aquesta programació han estat: les places de Catalunya, de Sant Ildefons i de l’Església, el Castell, el parc de Can Mercader, el carrer de l’Avellaner, el Patronat Cultural i Recreatiu, l’Espai Cultural La Caldereria i el pati de l’escola L’Areny.

La programació d’aquest any ha recuperat les propostes més emblemàtiques i que durant els dos anys de pandèmia es van haver de suspendre per seguretat i d’acord amb les restriccions sanitàries. D’aquesta manera, hem pogut tornar a gaudir de les sessions de ‘Cinema a la Fresca’, dels concerts lírics al Castell, dels concerts més alternatius i del Can Mercader Festival, així com del Festival Dansa Folk.

El programa ‘Nits d’Estiu’ està pensat per gaudir de la ciutat durant les nits de juliol, aprofitant que la calor més extrema desapareix. D’aquesta manera, es combinen equipaments o espais a l’aire lliure amb propostes culturals de diferents estils i gustos, alguns dels quals, tenen com a protagonistes artistes locals. Les Nits d’Estiu ens faciliten xalar de la ciutat, de manera totalment gratuïta, i coneixent noves propostes culturals!

Deixa un comentari