Altres Arts escèniques Exposicions i més Teatre i arts

Exposicions, tallers, visites guiades i molt més omplen el Castell i el Palau Mercader aquesta tardor

Setembre i octubre arriben amb moltes propostes per ampliar els nostres coneixements sobre la ciutat i per gaudir d’exposicions i propostes culturals al Castell de Cornellà i al Museu Palau Mercader. Visites guiades, tallers, música, exposicions, concerts, itineraris  i molt més sense sortir de la ciutat i gratuïtes, us apunteu?

Per preservar la seguretat amb motiu de la COVID, gran part de les activitats es requereix la reserva d’entrada amb cita prèvia.

Entre les activitats: la visita lliure a la planta noble del Museu Palau Mercader, diumenges al matí entre les 11 i les 13 h, sempre que l’activitat no sigui compatible amb alguna activitat programada. L’únic requisit imprescindible  és demanar cita prèvia per garantir les mesures de seguretat vigents per la pandèmia de la Covid-19.

Informació i reserves: De dimarts a divendres, de 10 a 14 h, al 93 474 51 35 o a museumercader@aj-cornella.cat

Entre les propostes també es podra veure, entre l’11 de setembre al 12 de desembre, al Museu Palau Mercader una expos sobre la Proclamació de la II República a Cornellà, 90 anys després

Què va passar el 14 d’abril de 1931 a Cornellà? Com era aquell ajuntament que va proclamar la II República? Un petit mòdul expositiu ens ho il·lustra amb els escassos testimonis que se’n conserven. D’aquesta manera, el Museu Palau Mercader s’afegeix a la mostra «Visca la República!», dispersa per 25 museus de la demarcació de Barcelona.

5ª edició 1.000 i una Nineka

Al Castell de Cornellà també es farà una mostra que ja és un clàssic, que s’inaugurarà el 30 de setembre a les 19 h. Es tracta del projecte solidari “1.000 i una nineka”. La mostra recull una col·lecció de nines elaborades artesanalment que formen part del projecte solidari  per recollir fons per a la investigació del càncer infantil i juvenil a benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Una iniciativa creada per la cornellanenca María Rascón, a partir d’una experiència personal.

 

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DE PATRIMONI CULTURAL

 

Deixa un comentari