Activitats familiars

Festa d’encesa de llums!

Festa encesa llums a Cornellà de Llobregat.

Serà el divendres 1 de desembre, a partir de les 18.30 h, a la plaça de Catalunya. Hi haurà animació, esperit nadalenc i moltes sorpreses més!

Per fi arriba un dels moments més esperats i demanats de la temporada de Nadal a la nostra ciutat! Parlem de la gran festa de l’encesa de llums, que es farà el divendres 1 de desembre, a partir de les 18.30 h, a la plaça de Catalunya.

Aquesta és l’activitat que dona el tret de sortida a les festes a la nostra ciutat i és una trobada molt especial i divertida per a moltes famílies. De fet, molts dels nostres seguidors i seguidores ens heu estat preguntant per aquesta celebració i, finalment, ja ha arribat.

Com és habitual, es demana la col·laboració i la participació dels assistents per generar i acumular l’energia necessària per encendre els 385.368 punts de llum que a Cornellà il·luminaran les festes. La manera de fer-ho serà molt senzilla: caldrà fer picar les mans!

Durant la celebració, hi haurà animació per als més petits, per ballar una mica i fer passar el fred de la vesprada. Tenim moltes ganes de gaudir amb tots vosaltres de l’inici de Nadal a la ciutat, un Nadal que, desitgem , sigui màgic per a tots vosaltres!!

Deixa un comentari