Exposicions i més

Raül Garrigasait, als Clubs de Lectura

Trobada Clubs Lectura, Cornellà, Raül Garrigasait.

Es farà una trobada de Clubs de Lectura el dijous 23 de novembre, a les 18.30 h, a l’auditori de Sant Ildefons amb l’escriptor Raül Garrisasait com a protagonista.

Un any més, les Biblioteques de Cornellà ens conviden a la Trobada de Clubs de Lectura, que s’organitzarà el dijous 23 de novembre, a partir de les 18.30 h, a la Biblioteca Sant Ildefons, concretament, en el seu auditori. L’entrada, evidentment, és gratuïta.

La trobada de clubs de lectura d’aquest any donarà l’oportunitat de conèixer de ben a prop l’escriptor Raül Garrigasait (Solsona, 1979). És professor, filòleg, traductor, editor i autor de dos llibres: ‘Profecia’ i ‘Els estranys’. De fet, en aquesta trobada es parlarà de les dues novel·les. D’una banda, ‘Profecia’, publicada aquest mateix any, ens transporta a una Barcelona distòpica que viu amenaçada per una plaga d’animals, però també per una societat que s’allunya d’una natura humanitzada en excés.

I, per altra banda, es debatrà “Els estranys”, guardonada amb el XVIII Premi Llibreter 2017, Premi Òmnium a la Millor Novel·la en Llengua Catalana de l’Any i el Premi Setè Cel. Aquesta història, ambientada a Solsona en el període de les Guerres Carlines, la protagonitza un jove prussià que es veu atrapat en una ciutat ruïnosa, fet que el condueix a viure ple de confusió i desencís.

L’acte estarà moderat per Ester Bueno, gestora cultural i conductora de clubs de lectura a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà. És una activitat molt recomanada pels amants de la lectura i que hagin llegit aquestes dues obres. De fet, aquest tipus de propostes lectores compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes.

I, uns dies abans de la Trobada de Clubs de Lectura i també en relació amb les biblioteques, el dimarts 21 de novembre, es portarà a terme un recital poètic i musical titulat ‘Antonio Gala a Cornellà’. L’associació Poetas de Cornellà serà la responsable d’aquesta activitat, que començarà a les 19 h, a la Biblioteca Central.

Deixa un comentari