Arts escèniques Uncategorized

Finalitza el Festival Flamenc de Catalunya

La programació del certamen acaba aquest dissabte amb una actuació doble a l’auditori de Sant Ildefons. Es tracta del concert de El Pele & Niño Seve i de Costi ‘El chato’.

El Festival d’art flamenc de Catalunya, que va començar el 6 de maig, finalitza aquest dissabte 27 de maig, amb l’actuació de dues persones rellevants en el món del flamenc. Aquesta cita doble no és una casualitat, servirà per contraposar l’art d’un artista consagrats com és El Pele amb la potència d’un bailaor que incorpora aires nous en el flamenc. Una cita que no us podeu perdre, si sentiu a la pell les palmes i els compassos del flamenc.

DESCARREGA LA PROGRAMACIÓ

El Pele & Niño Seve i Costi ‘El chato’ actuaran a l’auditori de Sant Ildefons, el dissabte 27 de maig, a les 20 h. Aquestes actuacions tancaran el certamen d’enguany.

L’entrada té un preu de 5,09 euros, si es fa de manera anticipada.

Manuel Moreno Maya, conegut com “El Pele”, és un famós cantaor nascut a Còrdova, que es va destacar en els cants per soleá, siguiriyas, bulerías, fandangos i tonás, i que ha aconseguit innovar en alegrías, tangos i bulerías. La seva carrera està marcada per la recerca de nous horitzons des de les arrels del flamenc, i és considerat un innovador respectuós dels principis del gènere.

Costi “El Chato” és un ballaor de flamenc nascut a Barcelona en una família gitana. Va començar la seva formació en dansa clàssica, espanyola i flamenca amb mestres com Rosa “La Tolea”, Antonio Canales i La Tani, entre d’altres. El 2002, va crear la seva pròpia companyia de dansa, “Bajarí Flamenca”, i es va presentar en diversos llocs de tot el món. S’ha destacat en tablaos com El Cordobés i Los Tarantos a Barcelona, Las Carboneras i Casa Patas a Madrid, i Los Gallos a Sevilla. El 2004, va triomfar en el VII Certamen de Joves Valors d’Hospitalet, obtenint cinc premis i convertint-se en un referent del món flamenc.

Deixa un comentari