Activitats familiars Conferències General Lectura

Forma’t amb els tallers en línia de les biblioteques

La Xarxa de Biblioteques ofereix píndoles virtuals sobre noves tecnologies i altres temes d’actualitat per posar al dia els teus coneixements.

Les sessions a l’entorn de les TIC són gratuïtes i s’adrecen a totes les persones que vulguin obtenir més autonomia i seguretat per fer front al repte digital i, alhora, potenciar les seves habilitats davant els recursos d’informació a Internet. Per tal de garantir grups reduïts, cal inscriure’s prèviament. Bé podeu fer servir el formulari en línia o bé contactar amb la Biblioteca Sant Ildefons. Les sessions es faran mitjançant la plataforma virtual Jitsi Meet, per accedir-hi, les persones inscrites rebran les instruccions uns dies abans.

Aquesta setmana hi ha programades:

PÍNDOLES DE LA VIDA: “Dormi bé amb remeis naturals” (dimecres 28, a les 18 h)

Dormir poc, la dificultat per agafar el son o patir nombrosos desvetllaments durant la nit… la manca de son nocturn té les seves conseqüències en el dia a dia. En aquesta Píndola de la vida, et donarem consells naturals per tenir un son reparador. Aquesta sessió es farà a través de la plataforma Instagram

Organitzar-se la feina amb Trello (dimecres 28, a les 18.30 h)

Aprendrem com funciona l’eina Trello, que ens ajuda a organitzar la feina mitjançant un enginyós sistema d’etiquetes, el qual pot ser accessible des de diversos aparells i ofereix l’opció de compartir tasques amb altres usuaris. Aquesta sessió és per a usuaris amb un nivell expert, és a dir, que tenen i fan servir el correu electrònic a més d’utilitzar Internet habitualment.

Arxius en el núvol (dilluns 10 de maig, a les 18.30 h)

Aquesta sessió està recomanada per a usuaris que ja han assolit un nivell bàsic, que tenen i fan servir el correu electrònic. Aprendrem com crear, emmagatzemar i compartir documents al núvol, un espai virtual a Internet.

Més informació a :www.biblioteques.cornella.cat

Deixa un comentari