Esports i aire lliure

Descobreix les rutes a peu per Cornellà!

Si t’agradaria saber alguna cosa més de la teva ciutat o vols descobrir nous espais del teu barri, consulta la Guia d’itineraris que ha preparat l’Ajuntament de Cornellà amb la finalitat de potenciar l’esport saludable, amb rutes del colesterol, i de lloar els espais més emblemàtics de la localitat, amb diferents rutes creades amb la col·laboració d’entitats i de veïns i veïnes de Cornellà.

En aquesta guia trobaràs una recopilació de diferents itineraris i rutes molt interessants per a passejar per la ciutat i, a la vegada, conèixer part de la nostra història agrícola, industrial o prehistòrica. En aquesta pàgina hi ha diferents rutes: 7 recorreguts inclosos en el Tresquem de Florenci Vila; tres itineraris de Patrimoni; dos, per a conèixer l’entorn natural de la ciutat i cinc propostes per a practicar esport de manera saludable.

Si t’animes a fer els recorreguts, et proposem que et facis una foto i la pengis a les teves xarxes socials etiquetant #queferacornella. D’aquesta manera, més persones veuran que esteu gaudint dels racons més especials del municipi i podrien sumar-se a la iniciativa.

Això sí, aquestes rutes les has de seguir complint les mesures de seguretat contra el coronavirus. Per tant, cal portar la mascareta a la via pública, mantenir la distància física de seguretat, caminar per la vorera dreta sempre que sigui possible i es recomana passejar de manera individual o amb els membres del teu nucli familiar.

Deixa un comentari