General

Gaudeix de l’estiu a l’Oficina Jove!

Festival de MicrocornellaTeatre, aquest cap de setmana.

Aquest any, l’Oficina Jove porta diferents novetats a l’estiu. La primera i molt important és que a partir del 28 de Juny i fins al 6 d’agost, l’horari de l’Oficina canviarà. Dilluns, dimecres i dijous continua l’horari habitual de 16 a 21 h , però dimarts i divendres estarà oberta en horari de matí, de 10 a 14 h. A més, aquest any només tancaran dues setmanes a mitjans d’agost, així que podreu gaudir de l’equipament i dels serveis durant més temps.

Continuarà la cessió de sales de l’Oficina i la sala polivalent, sempre amb adaptació d’aforament. També seguiran les assessories informatives, tant les d’informació general, estudis, formació, habitatge, salut, participació com l’assessoria laboral en mans de l’equip de Referent d’Ocupació Juvenil.

Durant el mes de juliol es faran  els Tallers d’Estiu. Una oferta de 3 tallers on podreu treure la vostra vena interpretativa al Taller d’Improvisació, dimarts al matí; descobrir quines capacitats i habilitats pots potenciar jugant a Jocs de taula i Gamificació, dimecres a la tarda; o aprendre una nova llengua i una nova forma de comunicar-te a Iniciació a la Llengua de Signes, dijous de 17:30 a 19:30 h.

Aquests tallers tindran una duració de 5 sessions, una per setmana i per inscriure’s, ho podeu fer per whatsapp , missatge a @cornellajove o mail a trailer@aj-cornella.cat.

A més, al juliol tornen les activitats presencials de les Nits Insòmnia per gaudir de l’oci nocturn saludable aquest estiu.

Deixa un comentari