Esports i aire lliure

ELS ESCOLARS COMENCEN LES VACANCES D’ESTIU, ÉS EL MOMENT DE GAUDIR DELS 4 PATIS OBERTS DINAMITZATS!

Aquest estiu, es reprèn el programa dels Patis Oberts. Quatre escoles de la ciutat obren els seus patis amb l’objectiu de donar opcions lúdiques i esportives a infants i joves que es queden a la ciutat durant les vacances. La duració del programa serà del 28 de juny fins al 10 de setembre, en horari de 17 a 20 h, excepte del 31 de juliol al 15 d’agost (ambdós inclosos) que romandran tancats.

Els patis comptaran amb personal de dinamització per a fomentar els valors educatius a través del joc i l’exercici físic. Es compliran les mesures sanitàries vigents, així com el control d’accés i desinfecció de mans i de material.

Les escoles obriran els dies següents:

  • ESCOLA SANT ILDEFONS i ESCOLA MONTSERRAT – de dilluns a divendres
  • ESCOLA ABAT OLIBA – dilluns, dimecres i divendres
  •  ESCOLA SURIS – dimarts i dijous

A més, també obriran sense dinamització dissabte i diumenge, de 10 a 15 h, els patis de les següents escoles: Dolors Almeda, Escola Oficial d’Idiomes, L’Areny, Sant Ildefons i Montserrat. 21

GAUDEIX TAMBÉ DE LA GÀBIA DE LA PLAÇA DE SANT ILDEFONS

A més dels patis oberts, des del 4 de maig es pot accedir a la gàbia localitzada a la plaça de Sant Ildefons, que està dinamitzada per personal titulat, amb activitats esportives dirigides a joves i infants.

El personal responsable de l’activitat és personal titulat i ofereix diversos materials esportiu a les persones participants. Joves i infants podran gaudir lliurement d’activitats esportives respectant les normes de l’espai i l’activitat.

Dies d’obertura: tots els dimarts, dimecres i dijous fins al 22 de juny

Horari d’obertura: de 17:00h a 20:00h

El funcionament s’adaptarà a la normativa sanitària vigent en el moment de l’activitat.

Segueix-nos i rep tota la informació a través de les xarxes socials d’ @esportscornella!

Us hi esperem!

 

Deixa un comentari