Altres Arts escèniques Conferències Exposicions i més Teatre i arts

T’atreveixes amb els misteris del Palau Can Mercader?

Aquest diumenge 20 de juny, intentarem desentranyar un dels misteris que s’amaguen al Palau de Can Mercader.

Tornem a gaudir de les activitats de patrimoni presencials, en aquesta ocasió s’ha programat una de les propostes més exitoses:  Top Secret: El misteri de Can Mercader. 

Les darreres indagacions sobre la història del Palau Mercader han tret a la llum l’estrany misteri d’un testament no localitzat, el dotzè dels que va fer redactar Lina Pozzali, la comtessa de Bell-lloc, darrer membre de la família Mercader-Belloch que visqué al Palau Mercader. Els participants hauran d’aguditzar l’enginy i les seves habilitats, així com les dots d’observació i deducció per descobrir-ne el misteri. T’atreveixes amb aquest misteri?

Activitat recomanada a partir de 14 anys, el pròxim 20 de juny, a les 11.30 h.Per grups de 2 a 5 persones.

Recorda que cal inscripció prèvia: de dilluns a divendres, de 9:30 a 14 h, al 93 474 51 35 o a museumercader@aj-cornella.cat

I a més, si encara no coneixes el Museu Palau Mercader per dins, recorda que cada diumenge pots visitar per lliure la planta noble i gaudir dels diferents espais al vostre aire. Aquesta visita es fa sense guia, cal seguir les indicacions del personal del palau. Per aquesta modalitat no cal fer reserva prèvia. L’últim accés es realitzarà a les 13h. * Prioritat d’entrada per ordre d’arribada.

Sona, sona la pianolaDurant la visita, aquest diumenge 20 de juny, escoltareu des del pati del Museu la música d’una pianola autèntica, i podreu conèixer alguns detalls del seu mecanisme i funcionament, a càrrec de Josep Domènech.

ATENCIÓ: Dilluns 24 de juny tant el Castell com el Museu Palau Mercader romandran tancats.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari