Esports i aire lliure

Gran festa d’estrena del nou carrer de Bonestar, aquest diumenge, d’11 a 13.30 h

Cornellà tindrà un diumenge mogudet aquesta setmana perquè, a banda de la inauguració del Festival Internacional de Pallassos, de les activitats de Patrimoni al Museu Palau Mercader, de la matinal de jocs a l’avinguda de Sant Ildefons, hi haurà una gran festa per celebrar que ja han acabat les obres de remodelació del carrer de Bonestar.

En concret, es tracta de l’activitat “Vine a l’estrena del carrer Bonestar!”, que començarà a les 11 h i està previst que finalitzi entorn de les 13.30 h, al carrer de Bonestar (Gavarra). Hi haurà animació infantil, tallers creatius, malabars, punteria i música.

El carrer de Bonestar s’ha transformat per donar pas a un carrer per a vianants de plataforma única, que ha permès recuperar més de 2.150 metres quadrats de superfície sense trànsit de vehicles, tot millorant l’accessibilitat i la confortabilitat del carrer. Per tal de gaudir d’aquest nou espai, durant els mesos d’octubre i de novembre, s’han programat un conjunt d’activitats vinculades a la sostenibilitat ambiental i l’art per als diumenges al matí. Per aquesta raó, més enllà de la festa d’aquest diumenge, des del 23 d’octubre i fins al 27 de novembre, hi haurà activitats dinamitzades durant els matins, inclosa dins de la programació dels “diumenges sense cotxes”.

La programació dels diumenges, des del 23 d’octubre i fins al 27 de novembre, serà en horari de matí, entre les 11 i les 13.30 h, i comptarà amb animació infantil, jocs de taula, invents reciclats, ocells voladors, màscares i jocs de fusta gegants.

Deixa un comentari