Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Escènica Jove: Hugo Marlo en concert, dissabte 9 d’octubre

 

Per la temporada de tardor-hivern 2021 del cicle musical i teatral Cornellà Escena, l’Ajuntament de Cornellà ha pensat més que mai en el públic jove, amb tres propostes de sala que, a més, aniran acompanyades d’activitats complementàries.

HUGO MARLO EN CONCERT

La primera proposta serà l’actuació d’ Hugo Marlo en concert. (Sala Ramon Romagosa, dissabte 9 d’octubre a les 21h)

Preu: 5,25 euros

Hugo Marlo, guanyador de Got Talent Junior, ens presenta el seu nou single “Nadie como tú” on ens sorprèn musicalment amb un estil pop amb pinzellades rockeres i un estil vocal en determinats moments soul-rock. Activitat Complementària: Xerrada amb Hugo Marlo. Divendres 8 d’octubre, a les 19 h, a l’Auditori Sant Ildefons. Activitat gratuïta amb reserva prèvia. Tel. 93 377 02 12 (Ext.1462)

‘KARAOKE ELUSIA’

Una altra proposta és l’obra de teatre ‘Karaoke Elusia’ de la sala Beckett i que es podrà veure a un preu de 5,25 euros,  el proper 16 d’octubre a les 20h a la Sala Ramon Romagosa.

L’obra se centra en l’Anita, el Sam i el Cristian que  lloguen la sala privada d’un karaoke per celebrar la seva graduació d’institut. Canten cançons i recreen tot el que ha passat aquest últim curs. Fa mesos el Sam es va intentar suïcidar, provocant un allau d’assetjament escolar a les xarxes que pares i professors van ser incapaços de frenar. Xerrada post-funció amb els actors.

Activitat Complementària: Club de lectura. Dimecres 6 i 13 d’octubre, a les 18h, a l’Auditori de Sant Ildefons. Activitat gratuïta amb reserva prèvia. Tel. 93 377 02 12 (Ext.1462).

A.K.A (Also Know As)

La tercera proposta per als joves és la posada en escena de A.K.A  (Also Know As), el 14 de novembre.

La història explica la vida de Carlos, un adolescent, adoptat i fill d’una família de classe mitjana, que es troba en un moment en què trontollen els seus fonaments, les seves arrels, la seva identitat… Tot, des del moment en què s’enamora de la Clàudia. Un treball que impressiona perquè atrapa i commou. Aquesta obra ha rebut una gran acollida de públic i diferents premis:

2 Premis MAX

4 Premis Butaca

3 Premis Teatre de Barcelona

Premi de la critica al millor actor.

Premi del Públic MIT RIBADAVIA, Galícia

Premi del Públic Teatre del AMr, Mallorca

Premi Teatro Express. Fundación SGAE

Preus competitius i alternatives interessants per al públic jove de Cornellà. No et quedis sense la teva entrada!

Per la temporada de tardor-hivern 2021 del cicle musical i teatral Cornellà Escènica, l’Ajuntament de Cornellà ha pensat més que mai en el públic jove, amb tres propostes de sala que, a més, aniran acompanyades d’activitats complementàries.

Per tal d’obrir les portes d’aquest cicle a la joventut, s’ha fet una tria d’espectacles d’alt nivell que comptaran amb entrades a preus populars, el quals encara poden reduïr-se més amb la compra d’entrades anticipada i els abonaments flexibles, que ja estan disponibles. D’una altra banda, les activitats complementàries tindran accés gratuït, però cal reserva prèvia contactant al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1462) o al mail cultura@aj-cornella.cat a partir de l’1 de setembre.

Podeu trobar tota la informació del cicle Cornellà Escènica i descarregar el programa en AQUEST ENLLAÇ.

Deixa un comentari