Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

MÚSICA CLÀSSICA AQUEST CAP DE SETMANA A L’AUDITORI

L’Auditori de Cornellà acull un cap de setmana carregat de música clàssica a través de dos gèneres diferents: l’òpera i la música de cambra. En concret, dissabte 16 d’octubre, a les 19 h, actuarà Simfonova amb el seu concert “L’òpera és medecina”. I a l’endemà, diumenge 17, a les 18 h, tindrà lloc la sessió “Música de cambra”, de Trio Meraki.

Aquestes dues cites musicals formen part d’un abonament especial de L’Auditori, que suma els dos d’aquest cap de setmana i el concert de l’orquestra simfònica de Nadal. A través d’aquest enllaç, podreu comprar els tiquets d’aquest paquet especial.

SIMFONOVA: ‘LÒPERA ÉS MEDECINA’

Un homenatge al sector mèdic del país. Un recorregut per la història de l’òpera que ens endinsa en la figura del metge i la medicina en l’àmbit operístic. Amb bon humor i complicitat, Marcel Gorgori es farà acompanyar dels millors solistes del moment: el tenor Carles Cosías, la soprano Isabella Guadí, el baríton Toni Marsol i Josep Buforn al piano.

 

Música de cambra: Trio Meraki

El Trio Meraki es forma l’any 2019 al Conservatori  Superior del Liceu sota la tutela del painista Enrique Bagaría,, i rebent masterclass de Catherine Manson. Blanca Albert (violí), Miquel Fuentes (cello) i el cornellanenc Miquel Gusi (piano) han estat premiats en concursos nacionals i internacionals. El seu repertori abasta des dels autors clàssics fins a la música contemporània: Hayden, Beethoven, Turina, Fauré…

Deixa un comentari