Esports i aire lliure

L’AVINGUDA DE SANT ILDEFONS APARCA EL TRÀNSIT AQUEST DIUMENGE

La nostra ciutat continua avançant en la manera de gestionar, entendre, moure’s i viure l’espai públic. Enguany, 17 carrers de Cornellà estaran tallats al trànsit sota el programa “Caps de setmana sense cotxes”. L’objectiu d’aquest és evidenciar els beneficis que té la pacificació dels carrers per a la ciutadania, entre els quals destaquen la millora de la salut de les persones i el foment de la convivència ciutadana, afavorint nous espais per als jocs, a més d’impulsar la mobilitat sostenible.

En aquest sentit, una de les vies que se suma de manera puntual i pionera al projecte de “Cornellà Respira” amb el tancament al trànsit és l’avinguda de Sant Ildefons. La jornada tindrà lloc diumenge 17 d’octubre, entre les 10.30 i les 13 h. Durant aquest tram horari, es duran a terme diferents activitats esportives dirigides, que tenen l’objectiu d’afavorir la participació ciutadana en la iniciativa. Spinning, zumba, Ànim 10, futbol sala, bàsquet i hoquei són algunes de les propostes que hi podrem trobar.

Les persones que estiguin interessades a participar en aquesta jornada a les activitats de l’Àrea de Fitness (zumba i spinning), han d’inscriure’s: www.parcesportiullobregat.com/reserves-citaprevia-inscripcio/

Per a més informació, podeu adreçar-vos al departament d’Esports, al correu vroldanv@aj-cornella.cat

 

Deixa un comentari