Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

‘KARAOKE ELUSIA’. UN ESPECTACLE PER A JOVES SOBRE EL BULLING

El dissabte, 16 d’octubre, a partir de les 20h a la Sala Ramon Romagosa es podrà veure un espectacle adreçat, principalment al públic juvenil. Es tracta de la posada en escena de la Sala Beckett ‘Karaoke Elusia’ l’obra que el jove dramaturg Oriol Puig ha creat en el marc del projecte europeu de creació escènica Extended Universe (2018-2020).El director opta per abordar qüestions com l’assetjament escolar i la salut mental dels adolescents sense condescendències ni coartades melodramàtiques de cap mena, i posa de manifest l’impacte —les seqüeles— que aquestes conductes i tràngols poden tenir en l’edat adulta.

Sinopsi:

L’Anita, el Sam i el Cristian lloguen la sala privada d’un karaoke per celebrar la seva graduació d’institut. Durant la nit canten cançons i recreen tot el que ha passat aquest últim any. Ha estat un curs difícil per als tres. Fa mesos el Sam es va intentar suïcidar, provocant una allau d’assetjament escolar per xarxes que pares i professors van ser incapaços de frenar.

Aquest espectacle aborda temes com el bullying i el suïcidi juvenil.

Karaoke Elusia, del jove dramaturg Oriol Puig, és la culminació del projecte internacional de creació escènica Extended Universe, que vol promoure l’ús de noves tecnologies en la creació teatral i la implicació de joves en la pràctica escènica. La Sala Beckett en’ha format part conjuntament amb teatres de Regne Unit, Dinamarca i Grècia.

D’altra banda, el proper dia 16 de octubre a les 19:00h a l’exterior de la Factoria Musical tindrem dos actuacions musicals per al públic juvenil: Dilema i Rebels one.

Dilemia: Banda de rock de Cornellà autodenominats com a rock “palurdo”. Amb temes propis i una trajectòria musical força extensa. Ens conviden a gaudir del seu potent rock.

Rebels one: són una banda de hard rock vuitenter nascuda al 2017 al Baix Llobregat. Inicialment van començar com un power trio i no va ser fins a 2021 que van tancar la formació actual. Actualment assajen a la Factoria Musical.

Deixa un comentari