Esports i aire lliure

Inscripcions obertes per a les activitats de la Festa del Riu

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, Cornellà celebra la 7a Festa del Riu, una proposta festiva i educativa per promoure els valors ambientals del riu Llobregat, el principal espai natural de la ciutat.

Serà el 27 de març de 2022, durant el matí, al costat mateix del riu. Des de l’accés per la passarel·la situada al final del carrer Verge de Montserrat,  tot aquest espai s’omplirà d’activitats: tallers familiars, una plantada d’arbres i arbustos, una pedalada popular fins a la platja del Prat, i itineraris naturalistes.

Totes aquestes activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia, que ja podeu fer mitjançant el telèfon 93 475 87 18 (dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores) o enviant un correu a medi_ambient@aj-cornella.cat. Hi haurà un punt d’informació a l’inici de passarel·la obert de les les 9.00 hores del mateix diumenge 27 de març, per con caldrà passar abans de començar l’activitat. Es lliurarà un entrepà i una beguda a tots els participants.

Per als més esportistes, també repeteix el Train Running, una cursa de trail running plantejada com un cros familiar d’obstacles (edat mínima de 8 anys),  que en aquest cas té inscripcions a part al Club Delfos, J’Arribu Sports i www.masmec.cat

 

Deixa un comentari