Activitats familiars

Concurs de Carnaval: recta final per apuntar-se

Darrers dies per apuntar-se al concurs de comparses de Carnaval a Cornellà de Llobregat.

Les comparses interessades a participar en el concurs han de presentar la seva instància a l’Ajuntament de Cornellà, de manera presencial o telemàtica, fins al divendres 26 de gener.

La ciutat ja es prepara per gaudir d’una de les primeres celebracions de l’any: el Carnaval! Com és habitual, hi haurà una gran festa entorn de la plaça de Catalunya on participaran les comparses que s’hagin apuntat al concurs de disfresses, a més dels particulars que se sumen a la celebració. Aquest any, Carnaval s’organitza el dissabte 10 de febrer, però, com és habitual, hi haurà més activitats, com ara l’arribada del rei Carnestoltes o l’enterrament de la sardina.

Fins al divendres 26 de gener està obert el període d’inscripcions per apuntar-se a la cercavila i al concurs de comparses del carnaval d’enguany. Si sou un grup d’amics o d’amigues, una família o una entitat i/o associació, us heu d’apuntar a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament o de manera presencial, amb una instància genèrica.

Com és habitual, el certamen es dividirà en cinc categories: la millor coreografia, la millor animació musical, la disfressa millor confeccionada, la disfressa més original o la disfressa amb una temàtica més actual. El jurat serà qui decidirà els guanyadors i les guanyadores, durant la festa habitual que s’organitza a la plaça de Catalunya.

Deixa un comentari