Activitats familiars Arts escèniques

Darreres entrades del ‘Ratolí Pérez’

'Ratolí Pérez' a Cornellà de Llobregat.

L’auditori de Sant Ildefons presenta una obra de teatre basada en la història del ratolí Pérez i pensada per a infants a partir de 2 anys. Serà el diumenge 18 de febrer, a les 12 h, i les entrades estan disponibles.

La programació del Cornellà Escènica presenta una proposta familiar molt divertida i que farà feliços a tots els dentistes del món. Es tracta de l’obra de teatre ‘El Ratolí Pérez’, que porta la companyia Tutatis el diumenge 18 de febrer, a les 12 h, a l’auditori de Sant Ildefons.

És una història basada en el popular personatge del ratolí Pérez, que es passa les nits recollint dents de llet i deixant un regalet a canvi per als més petits. Entre actors i titelles, els assistents gaudiran del món de fantasia que envolta aquest mític personatge i que, a més, fomenta un hàbit de vida molt saludable: la higiene dental. Per tant, si els vostres fills o filles són una mica reticents a fer servir el raspall de dents, aquesta obra us farà el pes!

El preu de l’entrada és de 5’95 euros que, amb la compra anticipada i el carnet d’usuari de la biblioteca –per exemple- es pot reduir un 20%.

El Ratoncito Pérez és la primera obra de teatre familiar de la nova temporada de Cornellà Escènica a Cornellà de Llobregat.

En Pérez, un ratolí molt treballador, necessita les dents caigudes dels nens i de les nenes per tal de poder realitzar la feina més important del món dels ratolins: fer brillar la lluna cada nit. Però la Càries, un personatge fosc i una mica dolent, que viu en el món de les deixalles, intenta per tots els mitjans possibles que la Lluna deixi de brillar.

Per aconseguir-ho, no dubtarà enredar la Cuca de Llum, la millor amiga del Ratolí Pérez i l’animal més presumit i enlluernador del bosc. Els hàbits en higiene bucal, la importància d’una boca sana, l’amistat i la dedicació per les coses, són els valors que treballa aquest espectacle.

Deixa un comentari