Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

‘Isla’ inaugura la temporada de tardor del Cornellà Escènica, aquest dissabte a Can Mercader

Que sí, que sí… que la programació cultural de tardor JA COMENÇA!! L’Auditori ja fa dies que va encetar la seva agenda i aquest cap de setmana és el torn del programa municipal Cornellà Escènica, amb actuacions per a tots els públics i per a totes les edats… El tret de sortida serà aquest dissabte, 2 d’octubre, a les 12 h, al parc de Can Mercader amb l’espectacle “Isla”.

El parc de Can Mercader acull aquest dissabte, al migdia, dissabte, l’espectacle d’inauguració de la temporada Cornellà Escènica: ‘Isla’,  a càrrec de la cia. D’Click. Parteix del somni i de l’al·lucinació de tres nàufrags que de cop es troben sols i es necessiten els uns als altres per refer la seva història. És una obra basada en un treball de cos i de moviment, on les eines més circenses, com l’acrobàcia i el pal xinès, que s’integren com a llenguatge escènic dins l’espectacle.

Amb aquest espectacle, adreçat a tots els públics i gratuït, s’enceta la programació municipal Cornellà Escena del darrer trimestre de l’any. Aquesta tardor, Cornellà torna a omplir-se de teatre, de música, de dansa i d’espectacles familiars per continuar oferint les millors opcions culturals ben a prop de casa vostra i amb totes les mesures de seguretat requerides per fer front a la pandèmia de Covid-19.

D’una banda, la programació municipal Cornellà Escena, i per l’altre, l’Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d’espectacles per a tots els públics i tots els gustos. Les entrades ja estan disponibles i comprant ara podeu obtenir importants descomptes.

Deixa un comentari