Altres Lectura

Les biblioteques obren amb l’horari de tardor i plenes d’activitats

Club de lectura i més activitats a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà de Llobregat.

Les tres biblioteques de Cornellà tornen a estar a ple rendiment i en horari de tardor des del 16 de setembre. Tornen les activitats i programes habituals amb restriccions i mantenint les mesures de seguretat per la COVID-19.

Els clubs de lectura a cada biblioteca de la nostra ciutat, són alguna de les ofertes per al públic adult,  perquè cada cornellanenc i cornellanenca tinguin ben a prop la possibilitat de parlar de llibres, autors, d’històries sorprenents, especials, impossibles… en resum, omplir les biblioteques amb les vostres paraules i opinions sobre una lectura compartida sota el guiatge expert de les nostres conductores literàries.

Biblioteca Marta Mata: “Còctel de lectures”

Com en tot bon còctel, aquí els ingredients són curosament seleccionats entre el bo i millor de la literatura de tots els temps: “una novel·la deliciosa sobre la felicitat”, el premi Josep pla 2021; un clàssic del modernisme anglosaxó que ens transporta a les tribulacions d’un petit poblet d’Ohio a través de narracions relligades en forma de novel·la; i “un món idíl·lic que no ho és tant”, tot recorrent records i evocacions de les vacances d’estiu a Rubí durant un quart de segle. Una beguda refrescant, però amb molt de cos i, sobretot, d’esperit.

Conductora: Montserrat Galícia

Trobades: 5/10, 2/11 i 30/11

Inscripcions

Biblioteca Central: “Al vostre gust”

Club de lectura on vosaltres sou els protagonistes escollint les lectures que més us vinguin de gust llegir.

Conductora: Ester Bueno

Trobades: 13/10, 10/11 i 15/12

Inscripcions

Biblioteca Sant Ildefons: “La sal de la vida”

Aquest és un club especial, en el que us proposarem una experiència paral·lela i diferent per cada obra llegida amb l’objectiu de potenciar els seus efectes en tots vosaltres, els lectors. El nostre petit homenatge a allò que més ens emociona, a allò que és per a nosaltres la sal de la vida: fer de pont entre la lletra escrita i el lector.

Conductora: Ester Bueno

Trobades: 14/10, 18/11 i 16/12

Inscripcions

Trobades per practicar l’anglès a la BCC

Seran dins un grup dirigit per una professora  acreditada per la Proficiency Michigan University, Conchi Estévez. Tots els dimarts entre el 5 d’octubre i el 14 de juny, de les 19:00 a les 20:00h  a la Biblioteca Central de Cornellà (Carrer de Mossèn Andreu, 15, 08940, Cornellà de Llobregat).

Les inscripcions es faran a través d’aquest formulari, entre el 15 i el 30 de setembre. Les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

CONSULTA TOTES LES ACTIVITATS DE LA XARXA DE BIBLIOTEQUES EN AQUEST ENLLAÇ

 

HORARIS:

BIBLIOTECA CENTRAL
MATINS: de dimecres a dissabte, de 10 a 14 h
TARDES: de dilluns a divendres, de 15.30 h a 20.30 h.

BIBLIOTECA MARTA MATA i BIBLIOTECA SANT ILDEFONS
MATINS: de dimarts i dissabte, de 10 a 14 h
TARDES: de dilluns a divendres, de 15.30 h a 20.30 h.

Deixa un comentari