Esports i aire lliure

Itinerari del moviment obrer

Itinerari del moviment obrer de Cornellà de Llobregat.

Es farà el diumenge 5 de maig, des de la porta del recinte de Can Bagaria. És una activitat gratuïta, però cal inscripció.

El dimecres 1 de maig es celebra el Dia del Treball i, en relació amb aquesta commemoració nacional, el diumenge 5 de maig s’ha organitzat un itinerari del moviment obrer a Cornellà. Les persones interessades s’han d’inscriure a través dels canals de contacte del Departament de Patrimoni de l’Ajuntament de Cornellà. Per telèfon, trucant al 93 474 51 35, de dilluns a divendres (excepte festius), de 9.30 a 14; o per correu electrònic, a patrimonireserves@aj-cornella.cat

És un recorregut per alguns dels escenaris més destacats del moviment obrer del Baix Llobregat, entre els anys 1962 i 1977. Alguns d’aquests espais ja han desaparegut o s’han transformat per recuperar el lligam entre la ciutat i aquesta etapa de la nostra història.

Aquest recorregut està a càrrec d’Elionor Sellés i tindrà una durada de dues hores. El punt de trobada és la porta del recinte Can Bagaria, a les 11 h.

Deixa un comentari