Activitats familiars Esports i aire lliure

Visita nocturna al riu

Visita nocturna al riu Llobregat a Cornellà de Llobregat.

Es farà el dissabte 11 de maig, a partir de les 19.30 h. És una excursió gratuïta per l’entorn natural del riu, però cal inscripció prèvia.

Després de les pluges d’aquests dies, comença el bon temps (tot i que a la primavera mai se sap…), però les previsions són molt bones de cara al cap de setmana de l’11 de maig. I per què és important conèixer la previsió meteorològica? Doncs perquè aquest dia, en concret, aquella nit, s’organitza una nova Visita guiada al riu, però NOCTURNA!!! Sí, senyors i senyores! Si teniu infants, aquesta activitat els encantarà. I si no tens fills/es, però t’agrada la natura, també t’has d’apuntar!

Un dels animals que trobareu durant aquesta visita nocturna. Imatge del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

La visita nocturna pel riu permet observar com viuen i es relacionen els animals que habiten en aquest espai natural, al seu pas per Cornellà. A més, amb les indicacions dels monitors tindreu un coneixement molt ampli de la biodiversitat i de les peculiaritats de la nit al riu en comparació amb les hores de sol.

El recorregut comença a les 19.30, des del carrer de la Verge de Montserrat –on comença la passera del riu-. L’activitat és gratuïta, però cal inscripció a través d’aquest enllaç. Com a recomanació, porteu roba còmoda –especialment el calçat-, un anorac perquè a la nit sempre refresca i llanternes.

Deixa un comentari