Activitats familiars Esports i aire lliure

Són festes a Fontsanta-Fatjó!

Comencen les festes de barri a Cornellà de Llobregat amb la Fontsanta-Fatjó, del 5 al 7 de maig de 2023.

La presentació de la festa de barri de Fontsanta-Fatjó tindrà lloc el divendres 3 de maig, a les 18 h, al Citilab.

Quan arriba el mes de maig, el barri de Fontsanta-Fatjó s’engalana per celebrar la seva festa de barri, organitzada per l’Associació de Veïns Fontsanta-Fatjó i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà. Aquestes donen el tret de sortida a la temporada de festes de barri de Cornellà i la gent les acostuma a agafar amb ganes. Enguany, seran del 3 al 5 de maig, amb les activitats més tradicionals d’aquesta zona de Cornellà.

Divendres 3 de maig

Durant el lliurament de premis de l’Associació de Veïns.

Les celebracions començaran divendres 3 de maig, a les 9 h, amb coets per despertar amb alegria i ja, a la tarda, a partir de les 19 h, hi haurà animació amb la Xaranga Sarau, ball dels correfocs dels Diables de Cua (20.30 h) i a la nit, a partir de les 22.30 h, discoteca mòbil per a totes les edats.

Dissabte 4 de maig

Inflables per als més petits.

Dissabte 4, és el gran dia de la festa del barri de Fontsanta-Fatjó, amb activitats que es duran a terme des de les 9 h i fins a les ben entrada la nit. Els coets tornaran a despertar el veïnat i, des d’aleshores, hi haurà: xocolatada, bicicletada familiar (10 h, des de la plaça de Gandesa), gimcanes, botifarrada (11.30 h, al parc del Canal de la Infanta) i tallers per als més petits al passatge de Fatjó i al carrer de Montserrat Roig. A partir de les 12 h, la Cornellà Band actuarà per tot el barri, oferint un recital amb els músics de la Societat Coral La Unió i, a partir de les 19 h, es lliuraran els premis de l’Associació de Veïns. A les 20 h, hi haurà correfocs infantils, seguit del sopar popular (a les 21 h, a Camprubí) i discomòbil novament, a partir de les 22 h.

Diumenge 5 de maig

Les havaneres i el rom cremat tanquen les festes de la Fontsanta-Fatjó d’aquest any.

I diumenge, el darrer dia de la festa del barri, els coets despertaran el barri per darrera vegada aquest any i, tot seguit, començarà la carrera infantil que organitza l’AFA de l’escola Suris, a les 9.15 h, al parc del Canal de la Infanta. A partir de les 10 h, començarà el 12è Torneig de la mare d’escacs, al parc del Canal de la Infanta. Per participar, heu d’enviar un correu electrònic a clubescacscornella@gmail.com. Al llarg del matí, els més petits podran gaudir d’inflables, a Camprubí.

A partir de les 11 h, començarà la matinal flamenca, amb diferents actuacions al carrer de Montserrat Roig i a les 14 h, hi haurà un dinar popular (al passatge Fatjó). Ja a la tarda, com a traca final, havaneres i rom cremat i a les 21 h, malabars de foc i castells de focs.

A més d’aquests actes de la festa de barri, l’associació de veïns també organitzarà la revetlla de Sant Joan.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb la mateixa associació de veïns, a través del 93 474 19 75 o per correu electrònic, a aavvff@hotmail.es

Deixa un comentari