Exposicions i més

‘Imatges contra l’oblit’

Exposició sobre refugiats palestins a Cornellà de Llobregat.

La nova exposició del Museu Palau Mercader es podrà visitar fins al 30 de juny i narra la història de ciutadans Palestins residents actualment a Catalunya que tenen la necessitat d’explicar la seva història.

El Museu Palau Mercader ha inaugurat una nova exposició fotogràfica titulada ‘Imatges contra l’oblit. Memòria històrica de Palestina, vivències de la Nakba a Catalunya’. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 30 de juny i ha estat produïda per l’associació SUDS Internacionalisme, Solidaritat i Feminisme.

En un nou context de repunt de la violència a la franja de Gaza, el nostre Museu presenta nou històries de vida de palestins i palestines en la seva diàspora a Catalunya. És una exposició fotogràfica que permet visualitzar el passat d’aquests ciutadans en la seva necessitat d’explicar al món les nombroses agressions que han patit.

Són nou històries molt personals, carregades de la seva veritat, que es narren a través d’instantànies i amb una breu explicació com a peu de foto. Aquesta mostra la podreu visitar fins al 30 de juny i és molt recomanable per la càrrega emocional de les fotografies i per la qualitat de les imatges.

Deixa un comentari