Arts escèniques

La Cloenda del Cornellà Escena

Es farà a la plaça de l’Església, el dissabte 11 de maig, a partir de les 21 h, amb un concert gratuït de la banda The Grassland Sinners.

El Cornellà Escena acomiada la seva temporada d’hivern-primavera 2024 amb un espectacle gratuït a l’aire lliure, la nit del dissabte 11 de maig. The Grassland Sinners actuarà a la plaça de l’Església, a partir de les 21 h i omplirà la plaça de la seva música moderna que barreja el rock, amb el blues, el soul i l’indie.

El Cornellà Escènica és l’oferta cultural de teatre, música i dansa que ofereix l’Ajuntament de Cornellà a través de L’Auditori de Cornellà i de la resta de sales municipals disponibles a la nostra localitat. Durant aquests cinc mesos, s’han portat a terme 10 actuacions musicals, 10 teatrals, 3 de dansa i 10 espectacles infantils. En total, 33 propostes culturals diferents repartides entre l’auditori de Sant Ildefons, la Sala Padró, la Sala Ramon Romagosa i L’Auditori de Cornellà. A més, una de les novetats d’aquesta temporada ha estat la incorporació de l’Ajuntament de Cornellà a la plataforma Apropa Cultura per fer accessible la cultura entre els col·lectius més vulnerables.

I aquesta temporada finalitza ara amb el concert de The Grassland Sinners, una banda de Barcelona que ha publicat dos àlbums d’estudi i que ha girat per tot el país amb la seva música personal i carregada de barreges.

Aquest concert serà gratuït i es farà la nit del dissabte 11 de maig, a partir de les 21 h, a la plaça de l’Església.

Deixa un comentari