Exposicions i més

Nit dels Museus

Nit dels Museus a Cornellà de Llobregat, aquest 2024.

Suma’t al Dia Internacional dels Museus i descobreix-los també de nit. Es farà el dissabte 18 de maig, amb una programació especial i el diumenge 26, al Museu Palau Mercader amb una activitat que recrea l’estil de vida del segle passat.

El 18 de maig se celebra en bona part del món el Dia Internacional dels Museus. L’objectiu de la jornada és promoure i difondre la cultura, al mateix temps que reconèixer el paper que desenvolupen museus i espais culturals en aquesta comesa.

Cornellà se suma enguany amb cites en diversos espais, tant de dia com de nit, ja que habitualment una de les activitats que desperta major interès és obrir aquests equipaments en horaris fora del comú, en el marc de La Nit dels Museus. Aquesta vegada, es podrà visitar el castell i la Torre de la Miranda, mentre que al Palau Mercader es realitza una visita teatralitzada el diumenge següent, amb escenes de la vida quotidiana que podria haver-se desenvolupat fa un segle. Totes les activitats són gratuïtes.

DISSABTE 18 DE MAIG

De 19 a 00.30 h: Portes obertes a la Torre de la Miranda i Portes obertes a l’exposició ‘Living Room. OM3GA’, al Castell. També s’organitza l’activitat ‘Una nit al Castell de Cornellà del segle XVI’, amb portes obertes dinamitzades per conèixer la història i les característiques del Castell, acompanyats de personatges històrics.

DIUMENGE 26 DE MAIG

De 10.30 a 13.30 h, en el Museu Palau Mercader, Passeu a viure el passat del Museu Palau Mercader. Es farà una jornada de portes obertes teatralitzada. Amb la col·laboració de les entitats Catalònia Teatre i Dansa i Ritme.

Deixa un comentari