Esports i aire lliure

Ja us podeu apuntar a la Cursa de Reis del proper 8 de gener

El diumenge 8 de gener, la plaça de Catalunya acollirà una nova edició de la Cursa de Reis, que organitza l’entitat Corresolidaris amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà. La competició OPEN 5 KM se celebrarà sobre un circuit de 5.000 metres que recorrerà els carrers de la ciutat de Cornellà i cronometrada per Championchip. La Caminada popular també recorrerà 5.000 metres per la ciutat, amb un recorregut diferent i les proves infantils es disputaran al voltant de la plaça de Catalunya.

La Cursa té una variant eminentment solidària: d’una banda, la recollida de joguines destinades a les famílies desfavorides, que es lliuren a la Creu Roja de Cornellà (ONG que s’encarrega de distribuir-los). Els joguets es podran donar en el moment de recollir el dorsal i també el mateix dia de la cursa, així com en un punt especial al Centre Comercial Splau, els dies 2,3 i 4 de gener, de 10 a 20 h.

L’altre objectiu solidari de la Cursa és la recaptació de fons per a la Fundació Tot de Cor, que desenvolupa la seva activitat amb alumnes amb necessitats especials. D’aquesta manera, tots els diners recollits de la venda de samarretes solidàries (20 euros) i la recaptació de la venda de dorsals es destina a aquesta entitat.

Si voleu participar, us podeu apuntar a través d’aquest enllaç.

 

Deixa un comentari