Activitats familiars Conferències Lectura

JOCen10, el concurs pioner de tutorials de jocs de taula en català

El JOCen10 és un concurs pioner en l’àmbit dels jocs de taula en català. Adreçat principalment a joves majors de 18 anys, el concurs busca la participació de persones interessades tant en els jocs de taula com en la difusió de continguts a través de les xarxes socials, i que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística de Catalunya que, recordeu, té un dels seus centres a Cornellà.

Tal com explica en el vídeo promocional la youtubera Juliana Canet, la dinàmica del concurs consisteix a enregistrar vídeos tutorials que expliquin el joc de taula en català, durant deu minuts com a màxim. El joc de taula escollit ha de formar part del catàleg de jocs de les empreses col·laboradores del programa ‘I tu, jugues en català?’ El catàleg de jocs es pot consultar a /jocs/com-participar-hi/

El concurs tindrà lloc del 29 de març al 19 d’abril. A partir del 3 de maig es podran veure tots els tutorials al canal de YouTube del programa ‘I tu, jugues en català?‘ que compleixin les bases del concurs.

Deixa un comentari