Esports i aire lliure

La Cursa Solidària de Reis serà el 9 de gener

L’entitat Corresolidaris, amb el suport de l’Ajuntament, desenvolupa, el pròxim 9 de gener, la setena edició de la Cursa de Reis. És una activitat esportiva solidària, que té l’objectiu de recollir joguines a favor de la Creu Roja Cornellà perquè l’assemblea local pugui dur a terme la seva campanya de lliurament de joguines entre les famílies més vulnerables. Aixím ateix, la Cursa també recaptarà fons per a l’Escola d’Educació Especial Virolai.

La competició es divideix en tres categories: la cursa de 5 quilòmetres, la caminada popular i les curses infantils. Per inscriure’s, és obligatori portar una joguina nova, no bèl·lica i no sexista, que es lliurarà als voluntaris i voluntàries de l’ONG Creu Roja Cornellà.

El punt de partida és la plaça de Catalunya, diumenge 9 de gener, a partir de les 9.45 h. Les persones interessades a participar-hi es poden apuntar a través de www.corresolidaris.org/cursadereis/inscripcions/

A més, l’entitat Corresolidaris també habilita diferents punts de recollida de joguines a la ciutat durant el mes de desembre per col·laborar en la campanya de recollida de regals per als infants de famílies vulnerables de la nostra ciutat.

Deixa un comentari