Activitats familiars

El Campament Oriental a la Fira de Cornellà

El Campament del Mag Maginet

Quan i on serà?

El Mag Maginet rebrà els infants de Cornellà a la seva tenda els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2021 i 1, 2, 3 i 4 de gener de 2022.

Serà dins de la Fira de Cornellà, de 17.00 a 21.00 hores.

El dia 4 de gener sobre les 18.00h es podràveure per les xarxes socials un vídeo del Campament.

iconfinder-location_211767.png  Fira de Cornellà (c. Tirso de Molina 34)

El Campament Oriental torna a instal·lar-se a l’interior de la Fira de Cornellà. Com ja va succeir en 2020, s’ha ampliat el nombre de dies disponibles per a ser visitat, en concret, les famílies podran accedir al recinte del 28 al 30 de desembre i de l’1 al 4 de gener, en horari de tarda, de 17 h a 21 h.  Cada nen o nena ha de portar la seva invitació i podrà anar acompanyat d’un adult –la invitació gratuïta inclou l’entrada d’un menor i d’un adult-.
La Fira s’ha dividit en dues zones: un espai de planetes i d’estrelles, des d’on s’ha de seguir un itinerari fins a arribar a la porta del Jardí del Maginet, on el mag i el seu ajudant Melquiades  rebran als més petits fora de la haima del Maginet. D’aquesta manera, el Campament continuarà sent un passeig per un món màgic, de planetes i d’estrelles, amb activitats per a fer més curta l’espera fins a l’arribada de Ses Majestats i per a conèixer l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a la ciutat.

Com funcionarà?

S’haurà d’accedir al recinte de la Fira de Cornellà mitjançant entrada (invitació), que es podia aconseguir al web https://entradescornella.cat/ En aquests moments les entrades ja estan exhaurides i només es podran aconseguir a la web les que algunes persones vagin alliberan si no les necessiten.

Podran entrar a la tenda del Mag Maginet els nens i nenes entre 3 i 11 anys (ambdós inclosos). No hi haurà altres activitats (tallers, parades, etc.) a dins del recinte firal.

Deixa un comentari