Activitats familiars

El Parc Esportiu acull la Fira Infantil de Nadal

El saló tindrà karaoke, atraccions, zona per practicar esports, castells inflables i tallers de tota mena per a infants d’entre 2 i 12 anys (ambdós inclosos). La Fira tindrea lloc del 23 al 31 de desembre d’11 a20h (dies 25 i 31 tancat i els dies 24 i 31 es tancara a les 18h).

La Fira Infantil de Nadal arriba a Cornellà aquest any, del 23 al 31 de desembre, amb una novetat important: canvia d’ubicació. El Parc Esportiu Llobregat és el lloc triat per desenvolupar aquest saló infantil que compta amb castells inflables, karaoke, activitats esportives i tallers de tota mena.

S’ha triat el PELL perquè les característiques d’aquest edifici permeten elaborar un itinerari d’activitats, garantint les distàncies de seguretat. La Fira està adreçada a nens i nenes d’entre 2 a 12 anys. A més, per evitar aglomeracions, es demana la compra d’entrades en línia. Tota aquesta informació la trobareu a www.firacornella.com

ACTIVITATS ESPORTIVES I MOLT MÉS

Aprofitant la pista de bàsquet del PELL, es delimitaran diferents espais per practicar els següents esports: futbol, handbol, bàsquet i korfballs (dos equips mixtos formats per quatre nois i quatre noies busquen ficar la pilota dins d’una cistella). Les activitats esportives de la Fira Infantil estan dinamitzades per monitors i monitores esportius i sempre han estat un dels grans reclams del saló.

Com sempre, la Fira Infantil comptarà amb diferents atraccions, com per exemple, el brau mecànic o els tobogans de gran format. També n’hi hauran castells inflables, de diferents mides adaptats a les diferents edats els infants que passaran pel recinte. Els tallers de jocs de taula o de psicomotricitat per als més petits tampoc hi faltaran. En l’edició actual, s’han preparat espais per practicar tallers vitralls, Karaoke i racons de jocs simbòlics.

Una de les novetats d’aquest any és l’exposició de diorames de Playmobil, amb l’objectiu de què els assistents a la fira també els puguin representar amb els seus propis ninos en el recinte. Una altra novetat és la disponibilitat de l’espai “Cornellà en miniatura”, ubicat al PELL i que durant els dies del saló infantil, se sumarà a les propostes participatives per als assistents. En aquesta exposició, podreu veure a petita escala els edificis més emblemàtics de la nostra ciutat.

RESPONSABILITAT PER ASSISTIR A LA FIRA

Per evitar grans aglomeracions, es recomana que els infants vinguin acompanyats pel nombre d’adults indispensables. D’aquesta manera, es permet que hi hagi més aforament disponible per a la resta de menors.

TARIFES DE LA FIRA INFANTIL (aplicada a menors d’edat de 2 a 12 anys)

Adult/s + 1 menor = 7 euros

Adult/s + 2 menors =12 euros

Adults/s + 3 menors = 15 euros

Adults/s + 4 menors = 22 euros

Adults/s + 5 menors = 26 euros

Adult/s + 6 menors = 30 euros

Compra online a www.firacornella.com

NORMES DE SEGURETAT:

En tot moment se seguirà la normativa que indiquin les autoritats sanitàries del recinte. A l’interior del recinte del PELL, caldrà portar la mascareta els majors de sis anys, mantenir la distància de seguretat i desinfectar-se les mans.

Deixa un comentari