Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

La Quinzena de la Dansa Metropolitana a ritme de Cowboys i flamenc a Cornellà

El proper dissabte, 13 de març, a les 20.00h a la Sala Ramon Romagosa, la Quinzena de la Dansa Metropolitana ens convida a gaudir de l’espectacle COWBOY: una trepidant simbiosi de claqué brillant i un moviment físic cru, exuberant i enfurismat, en un espectacle que parla sobre els populistes al poder i els seus seguidors i esperonadors. De la mà de la Sebastian Weber Dance Company de Leipzig (Alemanya).

I diumenge, 14 de març a les 19.00h a l’Auditori de Sant Ildefons podrem gaudir de l’espectacle Movimiento Colateral de la Cia.Jose Manuel Álvarez.En aquest espectacle, Jose Manuel Álvarez fa una introspecció en el moviment i la rítmica interioritzada del flamenc, tant en l’expressió individual com en la compartida. El resultat és un muntatge que mostra el procés d’obertura cap a nous codis posant l’accent en un flamenc actual, que coexisteix amb la dansa espanyola i el llenguatge de la improvisació.

La Quinzena metropolitana de la Dansa, que en la edició anterior es va haver de cancel·lar per l’inici de la pandèmia, arrenca amb força en la quarta edició amb un cartell de 241 activitats que ompliran de dansa els teatres, cinemes, places i, també, entorns tèxtils de diferents municipis de Barcelona i l’àrea metropolitana.

El festival Dansa Metropolitana presenta aquest 2021 la seva quarta edició que se celebrarà del 5 al 21 de març. El festival, un projecte cultural i participatiu de l’àrea metropolitana per fer arribar la dansa a tota la ciutadania, agrupa enguany fins a 10 municipis que han treballat conjuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en una programació implicada en produccions d’artistes per donar visibilitat al talent local, nacional i internacional.

La nostra ciutat ha estat vinculada a la celebració de la Dansa Metropolitana des de la primera edició, és per això que aquest any seguim donant suport a aquesta disciplina artística amb set espectacles i una conferència-espectacle.

Gratuïtat, aforaments reduïts i reserva d’entrades.

Més de la meitat d’activitats del Dansa Metropolitana 2021 seran gratuïtes. Aquesta edició, però, i degut als protocols de seguretat i prevenció contra la covid-19, els aforaments seran limitats i caldrà fer reserva prèvia per poder assistir-hi. La reserva de les entrades es podrà fer directament a la web www.dansametropolitana.cat o a www.entradescornella.cat.

Podeu trobar tota la programació en AQUEST ENLLAÇ.

Deixa un comentari