Activitats familiars Arts escèniques Cultura en familia Música Teatre i arts Teatre i dansa

Un núvol viatger espera als més petits a l’Auditori de Sant Ildefons

Dues sessions matinals el diumenge 14 de març: 11.30 i 12.15h. Compra ja la teva entrada i gaudeix amb els teus fills i filles! Per als més petits: tendre, delicat i amb moltes sorpreses

‘ El núvol gris, gras, gros’ és la història d’un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua s’ha fet gris, gras i gros. Ara necessita ploure i buscarà un lloc on la seva aigua sigui profitosa i netegi carrers, regui camps i ompli rius. Però cada cop que intenta ploure algú o altre l’atura, ja que “mai plou a gust de tothom”. Aconseguirà ploure i ajudar algú?

https://www.teatrealdetall.com/el-nuvol-gris-gras-i-gros/

Maletes que viatgen amb el núvol i ens obren mons màgics plens de sorpreses i petits titelles. Cançons i música en directe acompanyen la història d’aquest núvol gris, gras i gros.

Des de Teatre al detall hem posat tota la nostra experiència teatral en aquest petit espectacle, fet amb molt amor, que deixa embadalits als petits i entendreix als grans. Un espectacle proper, amb tot el nostre estil i tota la nostra poètica al servei dels primers espectadors.

VENDA D’ENTRADES A : WWW.ENTRADESCORNELLA.CAT

 

Més informació a: teatre al detall

Deixa un comentari