Activitats familiars

La Riera està de festa!

El barri Riera està de festa aquest cap de setmana, a Cornellà de Llobregat.

La celebració d’aquest barri comença aquest divendres 17 i finalitza el diumenge 19 de maig. Hi haurà correfoc infantil, cercaviles, menjars populars i molta animació per als més petits. La música, evidentment, també serà protagonista amb disco-mòbil, orquestra i havaneres.

Les festes de barri ja estan aquí i no s’aturaran fins a la tardor. Si la setmana passada era la Fontsanta-Fatjó, aquesta setmana és el torn de la Riera. Des del divendres 17 i fins al diumenge 19, aquesta zona de Cornellà s’omplirà d’activitats per a totes les edats i per a tots els gustos, a càrrec de l’associació de veïns del barri i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà. Les propostes es concentren, principalment, a la plaça de la Sardana i a l’esplanada del Parc Esportiu Llobregat. Preneu nota perquè aquí trobareu l’agenda d’activitats:

DIVENDRES 17 DE MAIG

Les activitats comencen a la tarda, a partir de les 17 h, amb tallers d’activitats infantils a la plaça de la Sardana. Després, una mica de Zumba a les portes del Parc Esportiu Llobregat (PELL) i el plat fort de divendres és el correfoc infantil.

Començarà a les 20.30 h des del carrer de Sant Jeroni cantonada amb el passeig dels Ferrocarrils Catalanns, passant pel carrer de Montserrat i l’avinguda del Baix Llobregat fins al pàrquing del Parc Esportiu. Allà és on s’organitza una botifarrada popular al finalitzar el recorregut de foc i disco-mòbil.

DISSABTE 18 DE MAIG

Dissabte està carregat de propostes per a totes les edats. Hi haurà torneig de petanca, ludoteca del PELL, sardinada popular (a les 11 h, a l’esplanada del PELL) i animació. De fet, una de les grans activitats serà la cercavila de les 10.30 h, a càrrec dels Gegants de Cornellà, Dracs de la Cua de Drac i Foment de Cultura Popular de Cornellà. A l’arribada de l’esplanada del PELL, s’oferirà xocolata per als més petits.

Ja a la tarda de dissabte, hi haurà exhibició de puntaires, més tallers infantils i a la nit, orquestra (a partir de les 22 h), tot plegat, a l’esplanada del PELL.

DIUMENGE 19 DE MAIG

I les festes de Riera finalitzen diumenge amb el torneig Mixte de Futbol Sala (a les 10 h, a l’escola Abat Oliba) i animació infantil (a l’esplanada del PELL, a partir de les 12 h). A la tarda, també a l’esplanada del Parc Esportiu Llobregat, a partir de les 18 h, espectacle de Dansa i Ritme i cantada d’havaneres amb el grup Montjuïc.

Deixa un comentari