Exposicions i més

Més activitats de Patrimoni

Nova exposició 'OM3GA' al Castell de Cornellà.

El diumenge 19 de maig, s’organitzen dues activitats relacionades amb el patrimoni de la ciutat. Són una visita guiada a l’exposició ‘Living Room’, que finalitza el mateix 19 de maig; i un recorregut pel jardí romàntic de Can Mercader amb recorregut del trenet com a regal!

A banda d’organitzar la Nit dels Museus, el Castell de Cornellà i el Museu Palau Mercader tenen altres propostes previstes per aquest cap de setmana. Són la visita guiada a ‘Living Room’ i una passejada pel jardí romàntic de Can Mercader.

Les dues propostes són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia a través dels canals habituals del Departament de Patrimoni. Es pot reservar trucant al 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h; o enviar un correu electrònic a patrimonireserves@aj-cornella.cat.

Coincidint amb el final de l’exposició ‘Living Room.OM3GA’, aquest diumenge s’organitza una visita guiada a l’exposició a càrrec de les seves autores: la Montse Baqués, la Laura Baringo i la Dorothee. Cadascuna d’elles fa servir una tècnica diferent i té una visió particular de la vida, que explicaran durant aquest itinerari. Aquesta visita comença a les 12 h i servirà per conèixer l’essència de les obres exposades.

‘Living Room. Omega’ és un projecte totalment diferent que incorpora les realitats de tres artistes d’estils i de tècniques molt diferents, però que –sense ser una mostra col·lectiva- sí que ofereixen un recorregut bidireccional per les sales del nostre Castell.

La passejada pel jardí romàntic es farà també durant el matí del diumenge 19 de maig, a partir de les 11 h, i és un recorregut que serveix per descobrir els elements del patrimoni històric i natural del parc de Can Mercader. A més, els assistents rebran com a obsequi un tiquet per pujar-se’n al trenet i veure el parc sobre els vagons.

Aquesta activitat està recomanada per a majors de 10 anys i està a càrrec de Lorudes Roca, de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Cornellà de Llobregat.

Deixa un comentari