Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

La Romagosa ens porta una comèdia àcida: ‘Instruccions per enterrar un pare’

Diumenge, 18 d’abril, a les 19h a la Sala Ramon Romagosa. Pots comprar la teva entrada de manera anticipada a: www.entradescornella.cat

Què hi ha després de la mort? Despeses.

I això ho sap perfectement el Toni. El seu pare acaba de morir, però aquesta no serà l’única mala notícia per a la família: no tenen diners per pagar la funerària. El Toni no sap com explicar la situació a la seva mare, l’Aurèlia, i, amb la complicitat de la seva filla Emma, intentarà dur a terme l’únic pla que se li acut: enterrar el pare pel seu compte.

Instruccions per enterrar un pare denuncia, amb humor i naturalisme, quant costa morir-se. També parla de la dignitat. Del llegat que ens deixen els nostres pares, i de com els tornem allò que ens han robat. Dels rituals, de la importància que tenen per a la societat i de com cohesionem les famílies, siguin com siguin

Una reflexió des de l’humor sobre la mort, sobre les diferències entre joves i grans a l’hora d’encarar-la i sobre la importància d’acomiadar-se.

D’altra banda, dissabte 17 a les 20h, a l’Auditori de Cornellà es presenta la Gira Ventura de la cantant Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat.

Compra ja la teva entrada! La cultura és segura!

Deixa un comentari